Velg en side
Personvernerklæring - engelsk

K. Jansen AS
mail@k-jansen.no
NR 967 072 001 mva

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan K. Jansen AS samler inn, bruker og behandler personopplysninger. K. Jansen AS er underlagt norsk lov, og vi følger alltid reglene som gjelder for personopplysninger og behandling av disse. Det er valgfritt for de som besøker nettstedet å gi personlig informasjon i forbindelse med tjenester som mottak av nyhetsbrev.
Behandlingsgrunnlaget er individets samtykke, med mindre annet er spesifisert. Informasjon som samles inn i forbindelse med driften av et nettsted lagres på egne servere som drives av leverandøren. Bare K. Jansen AS og dets underleverandør har tilgang til innsamlet informasjon.
Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte spørsmål på nettstedet til Datatilsynet.

Om informasjonskapsler
Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en webside. Informasjonskapsler er knyttet til din IP -adresse og er ikke knyttet til annen personlig informasjon. K. Jansen AS bruker ikke informasjonskapsler for å generere statistikk, og vi kan ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som person. Lagring av informasjon og behandling av denne informasjonen er ikke tillatt med mindre brukeren både har blitt informert og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren må vite om og godkjenne hvilken informasjon som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler informasjonen. Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no.

Nødvendige informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler for å huske valgene du har gjort på nettstedet og for å øke brukervennligheten. Disse blir ikke slettet etter besøket. Dette vil gjøre fremtidige besøk på nettstedet raskere og mer tilpasset den besøkende. Uten disse kan vi ikke garantere at all funksjonalitet på nettstedet fungerer som det skal.
Øktavhengige informasjonskapsler: Disse brukes blant annet for å registrere en besøkende på nettstedet. Disse vil bli slettet etter besøket.
Tredjeparts informasjonskapsler: Dette er informasjonskapsler fra et annet domene. Disse brukes blant annet til å samle besøkstatistikk for å forbedre brukeropplevelsen av nettstedet. Google Analytics er tredjeparten som brukes av K. Jansen AS.

Åpenhet, endring og sletting av informasjon
Du har rett til å bli informert av K. Jansen AS om hvilke personopplysninger K. Jansen AS har registrert om deg. Hvis de er unøyaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at informasjonen blir rettet eller slettet i samsvar med gjeldende lov.
Online statistikk
K. Jansen AS samler anonym informasjon om besøkende på k-jansen.no. Verktøyet vi bruker til å samle inn slik statistikk er Google Analytics. Hensikten med dette er å forstå hvordan besøkende bruker tjenestene våre og hvordan vi basert på dette kan forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle informasjonen som er tilgjengelig på nettstedet. Eksempler på hva statistikken svarer på er hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som brukes.

Les mer om Google Analytics her.

Personvernerklæring - norsk

K. Jansen AS
mail@k-jansen.no
NR 967 072 001 MVA

Denne personvernerklæringen opplyser om hvordan K. Jansen AS samler inn, bruker og behandler personopplysninger. K. Jansen AS er underlagt norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev.
Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagrer på egne servere som driver av leverandører. Det er kun K. Jansen AS og underleverandør som har tilgang til opplysningene som samles inn.
Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet .

Om informasjonskapsler
Informasjonskapsler (informasjonskapsler) er små tekstfiler som plasserer på datamaskinen når du kan laste den ned på nettsiden. Informasjonskapsler er knyttet til IP-adresser og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. K. Jansen AS bruker ikke informasjonskapsler for å generere statistikk, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om, og har gitt sitt samtykke til behandling. Brukeren skal få vite om, og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene. Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no .

  • Nødvendige informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler for å huske valg du har gjort på nettstedet og for å øke brukervennligheten. Disse slettes ikke etter endt besøk. Dette gjør at fremtidig besøk på nettsiden vil bli raskere og mer tilpasset besøkende. Uten disse kan vi ikke garantere at all funksjonalitet på nettstedet fungerer som den skal.
  • Sesjonsavhengige informasjonskapsler: Disse brukes blant annet for å registrere en besøkende er inne på nettsiden. Disse slettene etter endt besøk.
  • Tredjeparts informasjonskapsler: Dette er informasjonskapsler fra et annet domene. Disse brukes blant annet for å kunne besøke statistikk for å kunne forbedre brukeropplevelsen av nettstedet. Google Analytics er tredjepart som K. Jansen AS benytter.

Innsyn, endring og sletting av informasjon
Du har rett til å få opplyst fra K. Jansen AS hvilke personopplysninger som K. Jansen AS har registrert om deg. Hvis de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettigheter eller slettes i samsvar med gjeldende lovgivning.
Nettstatistikk
K. Jansen AS samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på k-jansen.no. Verktøyet vi benytter for å innhente slik statistikk er Google Analytics. Formålet med dette er å forstå hvordan besøkende bruker våre tjenester, og hvordan vi kan bygge på dette kan forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som besøker, hvor utfordringer besøker varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benytter.

Les mer om Google Analyser henne.