Privacy Policy - English

K. Jansen AS
mail@k-jansen.no
NO 967 072 001 VAT

This privacy statement describes how K. Jansen AS collects, uses, and processes personal information. K. Jansen AS is subject to Norwegian law, and we always follow the rules applicable to personal data and the processing thereof. It is optional for those who visit the website to provide personal information in connection with services such as receiving newsletters.
The basis of treatment is the consent of the individual, unless otherwise specified. Information collected in connection with the operation of a website is stored on its own servers operated by the provider. Only K. Jansen AS and its subcontractor have access to the information collected.
You can find more information about privacy and privacy-related issues on the website of the Norwegian Data Inspectorate.

About cookies
Cookies are small text files that are placed on your computer when you download a web page. Cookies are associated with your IP address and are not associated with any other personal information. K. Jansen AS does not use cookies to generate statistics, and we cannot trace your use of the site back to you as an individual. Storing of information and processing of this information is not permitted unless the user has both been informed and has given his consent to the processing. The user must know about and approve which information is processed, what the purpose of the processing is and who processes the information. Read more about how to manage cookies on nettvett.no.

Required Cookies: We use cookies to remember the choices you have made on the site and to increase usability. These will not be deleted after the visit. This will make future visits to the website faster and more customized for the visitor. Without these, we cannot guarantee that all functionality of the site will work properly.
Session-dependent cookies: These are used, among other things, to register a visitor to the website. These will be deleted after the visit.
Third-party cookies: These are cookies from another domain. These are used, among other things, to collect visitor statistics to improve the user experience of the site. Google Analytics is the third party used by K. Jansen AS.

Transparency, change and deletion of information
You have the right to be informed by K. Jansen AS what personal information K. Jansen AS has registered about you. If they are inaccurate, incomplete or irrelevant, you may require that the information be corrected or deleted in accordance with applicable law.
Online Statistics
K. Jansen AS collects anonymous information about visitors at k-jansen.no. The tool we use to collect such statistics is Google Analytics. The purpose of this is to understand how visitors use our services and how, based on this, we can improve the user experience and further develop the information available on the website. Examples of what the statistics respond to are how many people visit the site, which pages are visited, how long the visit lasts, which websites the users come from and which browsers are used.

Read more about Google Analytics here.

Personvernerklæring - Norwegian

K. Jansen AS
mail@k-jansen.no
NO 967 072 001 MVA

Denne personvernerklæringen opplyser om hvordan K. Jansen AS samler inn, bruker og behandler personopplysninger. K. Jansen AS er underlagt norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev.
Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun K. Jansen AS og underleverandør som har tilgang til opplysningene som samles inn.
Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet.

Om informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Cookies er knyttet til IP-adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. K. Jansen AS bruker ikke informasjonskapsler til å generere statistikk, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om, og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om, og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene. Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no.

  • Nødvendige informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler til å huske valg du har gjort på nettstedet og for å øke brukervennligheten. Disse slettes ikke etter endt besøk. Dette gjør at fremtidig besøk på nettsiden vil være raskere og mer tilpasset den besøkende. Uten disse kan vi ikke garantere at all funksjonalitet på nettstedet fungerer som den skal.
  • Sesjonsavhengige informasjonskapsler: Disse brukes blant annet for å registrere at en besøkende er inne på nettsiden. Disse slettes etter endt besøk.
  • Tredjeparts informasjonkapsler: Dette er informasjonskapsler fra et annet domene. Disse brukes blant annet for å innhente besøksstatistikk for å kunne forbedre brukeropplevelsen av nettstedet. Google Analytics er er tredjepart som K. Jansen AS benytter.

Innsyn, endring og sletting av informasjon
Du har rett til å få opplyst fra K. Jansen AS hvilke personopplysninger som K. Jansen AS har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes i samsvar med gjeldende lovgivning.
Nettstatistikk
K. Jansen AS samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på k-jansen.no. Verktøyet vi benytter for å innhente slik statistikk er Google Analytics. Formålet med dette er å forstå hvordan besøkende bruker våre tjenester, og hvordan vi basert på dette kan forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Les mer om Google Analytics her.